کد خبر 307382
۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۵

رضایی: نام و ایثار جانبازان در صفحات تاریخ ایران ماندگار خواهد ماند

رضایی: نام و ایثار جانبازان در صفحات تاریخ ایران ماندگار خواهد ماند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با تجلیل از مقام جانبازان ۷۰ درصد گفت: عظمت و فداکاری جانبازان برای کشور، در تاریخ ثبت خواهد شد و آیندگان از ایثار و مردانگی این عزیزان به نیکی یاد خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار حیات، عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، در مراسم تکریم جانبازان ۷۰ درصد با ادای احترام به مقام جانبازان و شهدا، اظهار کرد: در برابر عظمت، مردانگی و فداکاری جانبازان عزیز برای کشور، سر تعظیم فرود می‌آوریم و بدون تردید نام و ایثار آنان در صفحات تاریخ ثبت خواهد شد.

وی افزود: آیندگان از جانبازان و ایثارگران به نیکی یاد خواهند کرد و فداکاری‌های آنان برای همیشه در حافظه تاریخی کشور باقی خواهد ماند.

رضایی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: امروز شما جانبازان عزیز در کنار ما حضور دارید و بسیاری از همسنگران و همرزمان شهیدتان از میان ما رفته‌اند؛ شما مانده‌اید تا راه و آرمان شهدا و امام عزیز را به نسل‌های آینده یادآوری کنید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ همچنین با اشاره به جایگاه خانواده‌های جانبازان، از صبر و همراهی همسران و فرزندان آنان قدردانی کرد و گفت: باید از همسران و فرزندان جانبازان که در تمام سال‌های پس از دفاع مقدس در کنار این عزیزان بوده‌اند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

وی ادامه داد: خانواده‌های جانبازان نیز در مسیر ایثار و فداکاری سهیم هستند و همسران و فرزندان این عزیزان با صبر و همراهی خود، بار بزرگی را به دوش کشیده‌اند.

رضایی با اشاره به حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران در این مراسم، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشت و بر ضرورت حفظ فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل‌های آینده تأکید کرد.

وی در پایان با قدردانی از حضور جانبازان ۷۰ درصد و خانواده‌های آنان، برای این عزیزان آرزوی سلامتی و سربلندی کرد.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha